Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu68g54kcal1.2g12g0.5g1.3g
Rypsiöljy 252g2229kcal0g0g252g0g
Currytahna punainen (Pirkka)45g117kcal0.9g4.1g10.8g0g
Tomaattimurska 2250g662kcal12.6g119.2g4.5g42.7g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 68g223kcal1.3g2g23.6g0g
Korianteri, tuore, annos 20g90g18kcal1.8g3.6g0.4g2.7g
Katkarapu 2250g1539kcal324.9g0g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11124g9973kcal700.6g332.4g635g109.6g
Valittu annoskoko5562g4987kcal350.3g166.2g317.5g54.8g
Annoskoko puolitettuna2781g2493kcal175.2g83.1g158.8g27.4g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228