Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2103g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1172g383kcal7.3g65.2g2.3g29.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 361g273kcal6.7g55.6g0.7g3.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1202g464kcal1.9g98.1g1.1g18g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g78g130kcal13.6g16.6g0.9g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)601g962kcal16.2g16.2g90.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g30g111kcal0.3g25.2g0.9g0g
Basilika, tuore 6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11124g4648kcal92.4g554g192g104.4g
Valittu annoskoko5562g2324kcal46.2g277g96g52.2g
Annoskoko puolitettuna2781g1162kcal23.1g138.5g48g26.1g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548