Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2600g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 200g456kcal26.6g30.8g9g75g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11128g19534kcal583g3893.4g80.4g332g
Valittu annoskoko5564g9767kcal291.5g1946.7g40.2g166g
Annoskoko puolitettuna2782g4884kcal145.8g973.4g20.1g83g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248