Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia3195g4474kcal543.2g0g255.6g0g
Vesi1278g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)288g1093kcal37.4g218.6g5.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu471g594kcal51.8g1.4g42.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g12502kcal1273.6g472.2g609g11.4g
Valittu annoskoko5568g6251kcal636.8g236.1g304.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna2784g3126kcal318.4g118.1g152.3g2.9g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112