Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3657g6071kcal694.9g0g365.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso183g27kcal1.8g3.8g0.4g2.7g
Rypsiöljy 247g2183kcal0g0g246.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1051g3549kcal126.2g0g389g0g
Sipuli (kuorittu)366g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 37g117kcal5.4g6.7g4.8g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g24092kcal1666.2g56.2g2015g45.2g
Valittu annoskoko5568g12046kcal833.1g28.1g1007.5g22.6g
Annoskoko puolitettuna2784g6023kcal416.6g14.1g503.8g11.3g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119