Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 905g3671kcal0g903.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 639g802kcal70.2g1.7g57.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 519g1780kcal52.9g363.1g6.2g18.2g
Vehnälese 53g121kcal7.1g8.2g2.4g20g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g53g194kcal1.9g42.4g1.9g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl532g4789kcal0g0g532.1g0g
Porkkanaraaste 200g1596g431kcal9.6g84.6g3.2g39.9g
Tomusokeri 1dl=60g399g1596kcal0g399g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21.1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 798g2304kcal87.8g23.9g207.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g31851kcal461.8g3768g1621.8g156.4g
Valittu annoskoko5568g15926kcal230.9g1884g810.9g78.2g
Annoskoko puolitettuna2784g7963kcal115.5g942g405.5g39.1g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696