Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2741g654kcal49.3g59.8g8.2g62.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1713g595kcal78.5g33.1g5.1g42.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g857g1028kcal29.1g30.8g85.7g0g
Voi 34g249kcal0.4g0.1g27.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g176kcal5.2g36g0.6g1.8g
Mozzarella juustoraaste, valio171g497kcal44.5g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g6396kcal414g319.6g327g213.6g
Valittu annoskoko5568g3198kcal207g159.8g163.5g106.8g
Annoskoko puolitettuna2784g1599kcal103.5g79.9g81.8g53.4g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053