Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1122g2468kcal125.6g28g213.1g1.1g
Porkkanaraaste 200g801g216kcal4.8g42.5g1.6g20g
Rypsiöljy rainbow40g361kcal0g0g40.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g3605g4049kcal80.4g897.7g14.4g33.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g14186kcal421.6g1936.4g538.4g109.2g
Valittu annoskoko5568g7093kcal210.8g968.2g269.2g54.6g
Annoskoko puolitettuna2784g3547kcal105.4g484.1g134.6g27.3g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711