Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1920g2304kcal364.8g17.3g82.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Soijakastike 160g97kcal8.3g15.2g0.1g0g
Ruokosokeri40g163kcal0g40g0g0g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Suippopaprika, makea, Pirkka284g71kcal2.6g13.1g1.1g5.4g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Cashewpähkinä 400g2297kcal80g75.2g185.4g14g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g44g123kcal3.7g7.5g8.4g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu80g720kcal0g0g80g0g
Maizena maissitärkkelys140g490kcal1.1g121.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g14294kcal1126.6g720g729.8g156.4g
Valittu annoskoko5568g7147kcal563.3g360g364.9g78.2g
Annoskoko puolitettuna2784g3574kcal281.7g180g182.5g39.1g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721