Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g1460g4043kcal26.4g1094.3g2.2g97.8g
Saksanpähkinä 3244g22064kcal476.8g107g2115.3g515.8g
Kookoshiutale 568g3752kcal46.2g36.3g366.3g92.5g
Hunaja 243g804kcal1.2g196.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g32g118kcal1.1g25.8g1.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g61562kcal1103.4g2920g4969.8g1412.2g
Valittu annoskoko5568g30781kcal551.7g1460g2484.9g706.1g
Annoskoko puolitettuna2784g15391kcal275.9g730g1242.5g353.1g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742