Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2602g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 200g457kcal26.6g30.8g9g75.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2602g8928kcal265.1g1821.3g31.2g91.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g96g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g19548kcal583.4g3896.2g80.4g332.4g
Valittu annoskoko5568g9774kcal291.7g1948.1g40.2g166.2g
Annoskoko puolitettuna2784g4887kcal145.9g974.1g20.1g83.1g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248