Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1361g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80408g1658kcal310.4g20.4g36.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2723g3431kcal299.5g8.2g245g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 681g2247kcal13.6g20.4g238.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g68g6.8kcal1g0g0.4g57.9g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Voi 286g2074kcal3.4g1.1g232.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g18833kcal1255.8g100.2g1505.6g115.8g
Valittu annoskoko5568g9417kcal627.9g50.1g752.8g57.9g
Annoskoko puolitettuna2784g4708kcal314g25.1g376.4g29g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107