Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Jauheliha, sika-nauta 83g184kcal14.6g0g14.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g412kcal2.5g3.7g43.7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)17g13kcal0.6g3.2g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa42g125kcal9.6g0g9.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g1877kcal93.4g23.6g155g12.4g
Valittu annoskoko557g938kcal46.7g11.8g77.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna279g469kcal23.4g5.9g38.8g3.1g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366