Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 156g511kcal15.9g103.7g1.7g5.2g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g116g301kcal20.8g0.6g23.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)231g81kcal2.3g15.9g1.2g3.2g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g55g164kcal14.2g1.1g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g2113kcal106.4g242.6g75g16.8g
Valittu annoskoko558g1057kcal53.2g121.3g37.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna279g528kcal26.6g60.7g18.8g4.2g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944