Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g4.7g7.5kcal0.4g1.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g156g55kcal1.6g10.2g0.8g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g94g223kcal11.5g0g17.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g13g41kcal1.5g8.1g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g728kcal32.2g51g38.4g5.2g
Valittu annoskoko558g364kcal16.1g25.5g19.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna279g182kcal8.1g12.8g9.6g1.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876