Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Papu valkoinen, keitetty 800g861kcal67.4g112g2.8g56g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 400g1274kcal97.5g182.8g7.6g35.6g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)80g114kcal3.1g7g8.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11140g6463kcal378.4g850.4g106.8g267g
Valittu annoskoko5570g3232kcal189.2g425.2g53.4g133.5g
Annoskoko puolitettuna2785g1616kcal94.6g212.6g26.7g66.8g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829