Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2336g3972kcal467.3g0g233.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1168g292kcal17.5g52.6g3.5g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g1168g502kcal28g72.4g3.5g19.9g
Pirkka kermajuusto 17%187g542kcal57.9g3g31.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)701g491kcal84.1g24.5g7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g12g105kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g11807kcal1309.6g305g582.2g39.8g
Valittu annoskoko5572g5904kcal654.8g152.5g291.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna2786g2952kcal327.4g76.3g145.6g10g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936