Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)934g3268kcal119.5g650.7g17.7g29.9g
Atria kevyt jauheliha1089g1852kcal206.9g0g108.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 3112g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)153g549kcal8.4g115.9g5.3g8.4g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio51g144kcal4.8g9.2g9.8g0.3g
Mozzarella juustoraaste, valio233g677kcal60.7g0g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11144g12978kcal800.6g1551.6g381.4g77.2g
Valittu annoskoko5572g6489kcal400.3g775.8g190.7g38.6g
Annoskoko puolitettuna2786g3245kcal200.2g387.9g95.4g19.3g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358