Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 56g57kcal0.7g2.7g4.6g1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 51g38kcal2.3g6.5g0.1g0.5g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g280g168kcal2.8g12.6g11.2g1.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)163g179kcal40.7g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g985kcal93g43.6g46.2g6.4g
Valittu annoskoko558g493kcal46.5g21.8g23.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna279g246kcal23.3g10.9g11.6g1.6g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481