Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 146g324kcal25.6g0g24.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.7kcal0.5g1.3g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk90g24kcal0.5g4.8g0.2g1.3g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g17g30kcal0.8g0.9g2.5g0.7g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa63g189kcal14.5g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g1430kcal88.6g29.2g105.6g8.6g
Valittu annoskoko558g715kcal44.3g14.6g52.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna279g358kcal22.2g7.3g26.4g2.2g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715