Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 117g266kcal22.2g0g19.8g0g
Tomaattimurska 234g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä73g30kcal1g5.9g0.2g2.2g
Keittojuurekset, apetit73g19kcal0.7g3.5g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g44g5.7kcal0.3g0.9g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.2g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1117g904kcal52g47.4g54.2g17g
Valittu annoskoko558g452kcal26g23.7g27.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna279g226kcal13g11.9g13.6g4.3g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345