Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.5g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g45g141kcal5.4g28.4g0.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen54g75kcal10.3g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 64g56kcal3.3g7.3g0.8g3.2g
Dolmio Light Classico Bolognese75g28kcal0.9g5.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1118g657kcal40.4g86g15.6g8g
Valittu annoskoko559g328kcal20.2g43g7.8g4g
Annoskoko puolitettuna279g164kcal10.1g21.5g3.9g2g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692