Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 50g187kcal7.3g28.5g3.7g5g
Margariini 70%, keiju laktoositon 68g418kcal0g0g47.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.7g1.6g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g50g40kcal1.3g2g3g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5g17kcal0g4.1g0g0.1g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1117g2349kcal57g247.8g120.8g17g
Valittu annoskoko559g1175kcal28.5g123.9g60.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna279g587kcal14.3g62g30.2g4.3g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475