Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g126g923kcal1.3g1.3g101.1g0g
Siirappi, tumma126g405kcal0.1g93.5g0g0g
Sokeri 126g513kcal0g126.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu52g65kcal5.7g0.2g4.6g0g
Neilikka, annos 4g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai284g995kcal34.1g201.8g6g8.5g
Oivariini, 60 (100g)271g1490kcal2.7g2.7g162.5g0g
Liivatelehti, gelatiini72g252kcal61.8g0g0.1g0g
Flora vispi 20%903g1986kcal27.1g45.1g180.6g0g
Flora Vanilla 12%903g1715kcal40.6g144.4g108.3g0g
Sokeri 307g1246kcal0g306.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka54g216kcal0g53.6g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1083g2925kcal86.7g130g216.7g0g
Puolukka 1083g421kcal4.8g73.7g5.4g28.2g
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g26360kcal530.2g2371.2g1571g73.4g
Valittu annoskoko5580g13180kcal265.1g1185.6g785.5g36.7g
Annoskoko puolitettuna2790g6590kcal132.6g592.8g392.8g18.4g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103137