Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 180g503kcal27g46.8g7.7g70.2g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki900g504kcal76.5g45g1.8g0g
Tonnikala vedessä 1350g1410kcal302.9g0g20.3g0g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g450g495kcal81g9g13.5g0g
Oliivi450g495kcal6.3g21.2g49.5g19.8g
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.5g2.7g22.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl135g1215kcal0g0g135g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti90g450kcal22.4g30g25.9g25.6g
Soijakastike 180g109kcal9.3g17.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g12675kcal1269g419.4g616.2g291.6g
Valittu annoskoko5580g6338kcal634.5g209.7g308.1g145.8g
Annoskoko puolitettuna2790g3169kcal317.3g104.9g154.1g72.9g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449