Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria2400g3456kcal384g60g177.6g0g
Parsakaali brokkoli 1500g526kcal69.3g29.2g4.5g37.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g750g2100kcal142.5g0g165g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g600g390kcal9g23.4g30g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%300g690kcal87g7.5g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g14854kcal1383.6g240.2g886.2g75g
Valittu annoskoko5580g7427kcal691.8g120.1g443.1g37.5g
Annoskoko puolitettuna2790g3714kcal345.9g60.1g221.6g18.8g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311