Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g450g1994kcal99g4.5g175.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g300g840kcal54g1.5g69g0g
Bataatti, kuorittu 1050g850kcal16.5g176.7g0.5g31.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Paprika vihreä 450g96kcal4.2g11.3g1.4g8.6g
Paprika keltainen 450g136kcal4.2g23g0.9g9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g600g660kcal138g0g12g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)105g42kcal1.6g6.3g1.6g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g600g462kcal9g60g21g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g10447kcal662.4g623.8g566g144.8g
Valittu annoskoko5580g5224kcal331.2g311.9g283g72.4g
Annoskoko puolitettuna2790g2612kcal165.6g156g141.5g36.2g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740