Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g1200g1824kcal240g0g96g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3000g1050kcal48g207g3g42g
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Sipuli, paistettu 120g121kcal1.5g5.8g9.8g2.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g6554kcal601.8g505.2g228g107.6g
Valittu annoskoko5580g3277kcal300.9g252.6g114g53.8g
Annoskoko puolitettuna2790g1639kcal150.5g126.3g57g26.9g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377009