Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4500g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 450g1330kcal39.4g234g11.3g62.6g
Puolukka 600g233kcal2.6g40.8g3g15.6g
Canderel makeutusjauhe30g115kcal0.9g27.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g3356kcal85.8g605.4g28.6g156.4g
Valittu annoskoko5580g1678kcal42.9g302.7g14.3g78.2g
Annoskoko puolitettuna2790g839kcal21.5g151.4g7.2g39.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315