Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1734g1314kcal32.4g267.4g3.5g17.3g
Tomaatti 574g131kcal3.2g19.8g1.7g8g
Punasipuli, kuorittu, 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g221g354kcal17.7g8.9g28.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g880g484kcal27.3g56.3g17.6g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1147g1491kcal206.5g14.9g63.1g0g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 27g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11168g8874kcal581.6g760.2g363.8g59.6g
Valittu annoskoko5584g4437kcal290.8g380.1g181.9g29.8g
Annoskoko puolitettuna2792g2218kcal145.4g190.1g91g14.9g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634