Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1402g841kcal21g182.2g1.4g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 2336g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit234g61kcal2.1g11.2g0.7g5.4g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Ahven 864g729kcal147.5g0g14.7g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g584g701kcal19.9g21g58.4g0g
Kalaliemikuutio 26g78kcal2.6g8.7g3.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11172g4905kcal389.8g459.6g158.2g41.4g
Valittu annoskoko5586g2453kcal194.9g229.8g79.1g20.7g
Annoskoko puolitettuna2793g1226kcal97.5g114.9g39.6g10.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622