Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g85g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g35g99kcal6.7g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1118g462kcal32.8g35g18g12.4g
Valittu annoskoko559g231kcal16.4g17.5g9g6.2g
Annoskoko puolitettuna280g116kcal8.2g8.8g4.5g3.1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046