Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl50g444kcal0g0g50g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Nauris 400g110kcal4g16.8g1.2g7.6g
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.6g2.1g17.5g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Sipuli 1200g363kcal15g57.6g2.4g20.4g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11180g4121kcal150g527.2g129g176.2g
Valittu annoskoko5590g2061kcal75g263.6g64.5g88.1g
Annoskoko puolitettuna2795g1030kcal37.5g131.8g32.3g44.1g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58753