Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen539g216kcal10.8g48.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g162g1431kcal0g0g161.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g4795g1199kcal95.9g191.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11184g5889kcal228.6g511.8g334.4g3.8g
Valittu annoskoko5592g2945kcal114.3g255.9g167.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna2796g1472kcal57.2g128g83.6g1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524