Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka300g81kcal5.7g12.6g0.6g7.2g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g750g307kcal10.5g60.7g2.2g0g
Vesi2998g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g900g225kcal14.4g37.8g1.8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g30g66kcal5.1g5.1g2.7g0.1g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11184g2188kcal245.8g232.6g28g15.2g
Valittu annoskoko5592g1094kcal122.9g116.3g14g7.6g
Annoskoko puolitettuna2796g547kcal61.5g58.2g7g3.8g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167