Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Tomaatti 180g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Parsakaali brokkoli 1441g505kcal66.6g28.1g4.3g36g
Kasvisliemikuutio 40g121kcal3.8g5.3g9.3g0.6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas180g504kcal34.2g0g39.6g0g
Vesi3602g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11196g2782kcal218.6g99g144.2g83g
Valittu annoskoko5598g1391kcal109.3g49.5g72.1g41.5g
Annoskoko puolitettuna2799g696kcal54.7g24.8g36.1g20.8g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264