Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.6g14kcal0g3.4g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.4g13kcal0.4g2.4g0.1g0.6g
Grahamjauho 8.8g29kcal0.9g5.3g0.2g0.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g21g74kcal2.9g13.9g0.6g1.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g262kcal8.6g50g1.8g5.6g
Valittu annoskoko56g131kcal4.3g25g0.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna28g65kcal2.2g12.5g0.5g1.4g
Arvot/100g100g234kcal7.7g44.6g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646