KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.6g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 6.2g18kcal0.5g3.2g0.2g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Flora culinesse2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Maitorahka (Pirkka)13g8.5kcal1.5g0.5g0g0g
Siirappi 2.1g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g222kcal8g33.8g5g3.4g
Valittu annoskoko56g111kcal4g16.9g2.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna28g56kcal2g8.5g1.3g0.9g
Arvot/100g100g198kcal7.1g30.1g4.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584