Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.5g7.9kcal0.6g0g0.6g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g18g21kcal3g0.2g0.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 13g5.3kcal0g0.5g0g0g
Lanttu 5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Ruusukaali 6.2g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g80kcal7.4g3.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko56g40kcal3.7g1.6g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal1.9g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g72kcal6.6g2.9g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959