Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä16g18kcal1.3g3g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Purjosipuli 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka8.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 3%7.3g8kcal1.3g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g88kcal6g10.2g2g3.4g
Valittu annoskoko56g44kcal3g5.1g1g1.7g
Annoskoko puolitettuna28g22kcal1.5g2.6g0.5g0.9g
Arvot/100g100g78kcal5.3g9.1g1.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449