Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Kaakao (Oboy, original)0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Liivate 0.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Flora vispi 20%11g24kcal0.3g0.5g2.2g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g5.5g26kcal0.2g3.5g1.2g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen1.6g9kcal0.2g0.8g0.5g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 11g3.8kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g273kcal6.6g36.8g10.2g0g
Valittu annoskoko56g136kcal3.3g18.4g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna28g68kcal1.7g9.2g2.6g0g
Arvot/100g100g244kcal5.9g32.9g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376