Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki24g17kcal3g0.9g0g0g
Edam 24% (Arla)15g47kcal3.8g0g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vehnälese 1.2g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.3g7.1kcal0.2g1.3g0g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g181kcal17.4g5.2g9.6g1.4g
Valittu annoskoko56g90kcal8.7g2.6g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g45kcal4.4g1.3g2.4g0.4g
Arvot/100g100g161kcal15.5g4.6g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577