Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto19g56kcal4.1g0g4.5g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.3g2.1kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali pakaste Rainbow23g4.5kcal0.7g0.4g0g0.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2.5g4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g141kcal10g2g10.4g1.6g
Valittu annoskoko56g70kcal5g1g5.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.5g0.5g2.6g0.4g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.8g9.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235