Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g44g63kcal8.8g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g148kcal19.4g0.6g7.6g0.2g
Valittu annoskoko56g74kcal9.7g0.3g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g37kcal4.9g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893