RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g11g35kcal0g0.3g4.2g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)3.7g12kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g16g54kcal2.2g10.4g0.4g1g
Raparperi 8.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Hermesetas-jauhe0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g263kcal9g30.4g12.2g3.8g
Valittu annoskoko56g132kcal4.5g15.2g6.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna28g66kcal2.3g7.6g3.1g1g
Arvot/100g100g236kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435