Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt24g11kcal0.8g1.1g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Tonnikala öljyssä 7g13kcal1.9g0g0.6g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g4.7g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli4.7g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g159kcal9.2g11.6g8.2g0.4g
Valittu annoskoko56g79kcal4.6g5.8g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g40kcal2.3g2.9g2.1g0.1g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.3g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689