Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Poronliha 7g9kcal1.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g96kcal5.6g2.8g6.6g0g
Valittu annoskoko56g48kcal2.8g1.4g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal1.4g0.7g1.7g0g
Arvot/100g100g86kcal5g2.5g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283