Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ahven 8.7g7.3kcal1.5g0g0.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kalaliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g49kcal3.8g4.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko56g25kcal1.9g2.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal1g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.4g4.1g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622