Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu7.3g22kcal0.3g0.3g2.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)9g5.5kcal0.1g0.4g0.4g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g11g26kcal2g0g2g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g16g52kcal1.9g10.4g0.3g0.9g
Valkoviini kuiva 4.4g3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g242kcal8.8g23g12g2g
Valittu annoskoko56g121kcal4.4g11.5g6g1g
Annoskoko puolitettuna28g61kcal2.2g5.8g3g0.5g
Arvot/100g100g216kcal7.8g20.5g10.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979