Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 7.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Selleri, annos 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 5.4g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Pekoni rasvainen 3.3g12kcal0.4g0g1.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g53kcal2.2g2.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko56g26kcal1.1g1.4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g13kcal0.6g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g47kcal2g2.5g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208